Wij van horecadrinks.nl staan voor passie voor drinks! Wij zijn onder een ander label importeur van vele mooie merken die wij verkopen aan de horeca ondernemer. In de markt zien wij een tendens waarbij steeds meer consumenten de producten willen aanschaffen die ze in de horeca consumeren. Daarnaast merken wij bij de ondernemer de behoefte om deze producten ook te kunnen leveren aan de consument. Alleen hoe?

Daar hebben wij bij horecadrinks.nl een mooie formule voor ontwikkeld. In plaats van dat we onze merken kunnen plaatsen bij landelijke retailers, waardoor onze tonics, wijn etc ook verkrijgbaar zijn in de bekende slijterijen en supermarkten, hebben wij deze website ontwikkeld. Wat maakt ons concept en deze website dan uniek?

Onze producten die graag door de consument worden geschonken en gedronken zijn hier voor de consument verkrijgbaar. De horeca ondernemer die met onze producten werkt heeft voor zijn gasten een kortingscode die u bij bestelling in kunt vullen op onze website. De consument krijgt vervolgens een korting en de ondernemer ontvangt een fee over het aankoopbedrag omdat wij door de kortingscode kunnen traceren via wie de consument bij ons terecht komt.

Easy toch? Iedereen blij en hierdoor blijven onze merken beschermd, exclusief en toch te bestellen voor de consument.

Register vinologen

De selectie van onze wijnen is gemaakt door 3 van onze collega’s van HorecaDrinks die na jaren hard studeren en proeven nu het label register vinologen van de wijnacademie mogen dragen! U kunt er dus vanuit gaan dat onze selectie stuk voor stuk bestaat uit top wijnen. Registervinoloog is niet simpelweg een papiertje wat je even haalt, het is ook het regelmatig bijspijkeren van de kennis in de constant ontwikkelende wijnwereld.

Wij nemen als coctailbar al een geruime tijd producten af van horecadrinks en willen dit vanwege de kwaliteit en het steeds uitbreidende assortiment ook in de toekomst blijven doen!

T.L.

Aangezien ik de reguliere frisdranken beu begon te raken ging ik op zoek naar iets exclusievers. Ik bestelde zomaar een partijtje tonics etc. op horecadrinks en werd zo verrast door de producten dat ik al jaren een vaste klant ben!

Robert-jan

Mooie producten voor een nette prijs. Laatst ging er iets mis met bezorgen maar dit werd binnen no-time keurig opgelost!

Sandra